Bilete Cel mai mare show de stand-up pe care l-a vazut Sibiul (SHOW 1) - 13 ian '19, ora 21:00 - Sala Transilvania

Cel mai mare show de stand-up pe care l-a vazut Sibiul (SHOW 1)

Sala Transilvania, Sibiu

duminică, 13 ianuarie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dragi clienti, organizatorii ne-au anuntat ca showul de stand-up cu Vio, Micutzu si Bordea de pe 23 decembrie de la Sibiu, Sala Transilvania, se va reprograma pe 13 ianuarie datorita unei defectiuni. Vom reveni cu mai multe detalii pe email zilele urmatoare. Biletele cumparate raman valabile. Va multumim pentru intelegere si va dorim Sarbatori Fericite! Echipa iabilet.ro

Vă informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis.

Pentru a respecta programul și artiștii care urmează să urce pe scenă, avem rugămintea să ajungeți cu cel puțin 30 de minute înainte de ora de începere a spectacolului.

Bilete vor fi disponibile la intrare, doar dacă nu se vor fi epuizat pe site, până în ziua evenimentului. Dacă evenimentul este sold out pe site, nu se vor mai putea achiziționa la intrare.

Vă recomandăm să cumpărați biletele în avans, pentru a nu rata evenimentul! Puteți efectua plata cu cardul sau prin PayPal, după care veți primi biletele în format electronic, pe mail.

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).

Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, vă invităm să ne contactați pe adresa de mail [email protected] sau pe www.iabilet.ro/contact.

Vă mulțumim că ați ales să vă distrați cu noi!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.